Πως θα λειτουργήσουν οι Λαϊκές της Σιντικής

61
Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον covid-19 Σιντικής Σάββατο 3 λειτουργία των λαϊκών αγορών Σάββατο 6 Μαρτίου Λαϊκή αγορά 20 Σιδηροκάστρου
- Διαφήμιση -

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον covid-19 οι λαϊκές αγορές του Δήμου Σιντικής για το χρονικό διάστημα από 07 έως 12 Απριλίου θα λειτουργήσουν ως εξής:

Για τις λαϊκές αγορές Πετριτσίου και Κερκίνης:
Θα συμμετάσχουν όλοι οι παραγωγοί πωλητές καθώς και όλοι οι επαγγελματίες πωλητές. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων.

- Διαφήμιση -

Για τη λαϊκή αγορά Σιδηροκάστρου:
Στις 08-04-2021 στην παράλληλη αγορά η οποία θα λειτουργήσει στις 4 παρκίδες έναντι των ΚΤΕΛ θα συμμετέχουν οι εξής παραγωγοί και μικροπωλητές.
Δείτε τις θέσεις ΕΔΩ.

Η επίβλεψη εφαρμογής των παραπάνω θα γίνει με μέριμνα των τοπικών Αντιδημάρχων της Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής Σουλτάνας Ρόδη και των αρμόδιων υπαλλήλων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.