Πρόσκληση για τηλεδιάσκεψη στον Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα των Λαϊκών αγορών

250
ΟΕΒΕΣΣ ΟΕΒΕΣΣ Άδωνι Γεωργιάδη
- Διαφήμιση -

Πρόσκληση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών με αίτημα:

“Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα των μικροπωλητών/παραγωγών των λαϊκών αγορών.”

- Διαφήμιση -

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ, μαζί με τον Πρόεδρο των Μικροπωλητών/Παραγωγών Λαϊκών Αγορών των Σερρών, κ. Στέλιο Τζέκο και με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά σας προσκαλούν σε ανοιχτό διάλογο, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων στις λαϊκές αγορές, με κεντρικό άξονα την προωθούμενη από την κυβέρνηση πρόταση νόμου για τις λαϊκές αγορές.

Σήμερα όσο ποτέ, με τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα και εν μέσω πανδημίας, ο διάλογος αυτός κρίνεται επιβεβλημένος, ιδιαιτέρως εφόσον σύσσωμος ο κόσμος των λαϊκών αγορών διάγει ανάστατος και κρίνει πως η προωθούμενη πρόταση νόμου αλλάζει ριζικά την κατάσταση στο υπαίθριο εμπόριο και απειλεί την επιβίωση των βιοπαλαιστών των λαϊκών αγορών, αλλά και τις τσέπες των καταναλωτών.

Αναμένουμε την απάντησή σας για τον προγραμματισμό της τηλεδιάσκεψης και ζητούμε την κατανόησή σας για την πραγματοποίησή της σε ώρες απογευματινές.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.