Άρχισε η παράδοση των ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ

198
παράδοση ποδηλάτων
- Διαφήμιση -

Άρχισε χθες 6 Απριλίου 2021, η παράδοση των ποδηλάτων στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), μετά και την αναβολή του περασμένου Σαββάτου, λόγω της έκτακτης ανακοίνωσης για την λήψη έκτακτων υγειονομικών μέτρων.

Να επισημανθεί ότι λόγω των μέτρων προστασίας που επιβάλλεται να ληφθούν για την προφύλαξη διάδοσης του ιού του Covid 19, η παράδοση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των υπευθύνων των Κ.Δ.ΑΠ. με τους γονείς, στους οποίους και θα γνωστοποιείται η ημέρα και η ώρα παράδοσης των ποδηλάτων, από τον ανάδοχο του έργου.

- Διαφήμιση -

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα όλα τα παιδιά των Κ.Δ.ΑΠ. ανά δομή και με σειρά προτεραιότητας, καλούνται να παραλάβουν τα ποδήλατά τους. Μια υπόσχεση του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη σήμερα υλοποιείται, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Στο σύνολό τους 307 παιδιά θα αποκτήσουν ένα καινούριο ποδήλατο, σε προδιαγραφές ανάλογες με την ηλικία τους.
Παρακαλούνται οι γονείς να τηρήσουν την ακριβή ώρα και ημέρα παράδοσης, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλει η πανδημία του Covid 19», ανέφερε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών, κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παράδοσης έχει ως εξής:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.