Βασίλης Τερζής: «Τις αγορεύειν βούλεται ή Όποιος δε σκέπτεται συσκέπτεται;»

Βασίλης Τερζής εξελίξεις για το δημοτικό Γήπεδο Βασίλης Τερζής: «Όλα εξηγούνται τίποτα δε δικαιολογείται…» Βασίλης Τερζής Κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα Βασίλης Τερζής ένσταση Αποκεντρωμένη Βασίλης Τερζής τρία ερωτήματα προς Δήμαρχο Σερραίων Βασίλης Τερζής Χωρίς Ο.Ε.Υ γραφείο Εσωτερικού Βασίλης Τερζής πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά Βασίλης Τερζής Υπηρεσιακός Προϋπολογισμός Βασίλης Τερζής πρόστιμο προμήθεια Δ.Σερρών Βασίλης Τερζής F.Y. ματαιωθείσα συναυλία Τερζής Παρατυπία και Παράβαση καθήκοντος Βασίλης Τερζής καυσόξυλα Βασίλης Τερζής: «1 χρόνο αναβολή οδός Κοραή Βασίλης Τερζής Κινητικότητα Βασίλης Τερζής σχολικά κυλικεία Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ανεξάρτητος Δημοτικός serrespost 28 Φεβρουαρίου 2022, ήταν η καταληκτική ημερομηνία, για την υπηρεσιακή επικαιροποίηση του Προϋπολογισμού. Ακολουθεί η κατάθεση και έγκριση από
- Διαφήμιση -

Βασίλης Τερζής
Δημοτικός Σύμβουλος

«Τις αγορεύειν βούλεται ή Όποιος δε σκέπτεται συσκέπτεται;;;»

- Διαφήμιση -

Στην 5η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, 26 Φεβρουαρίου, προτάθηκε από επικεφαλής παρατάξεων να συζητηθεί.
Στην 6η Συνεδρίαση, 31 Μαρτίου, εισήχθη στην ημερήσια διάταξη αλλά αποσύρθηκε για να συζητηθεί ως μοναδικό θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.
Στην 7η Συνεδρίαση, 7 Απριλίου, θα συζητηθεί εν τέλη ως μοναδικό θέμα.
Αναφέρομαι στη Συζήτηση – Ενημέρωση και Υποβολή προτάσεων σε σχέση με το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο νέο Εκλογικό Νόμο.

Και όλα αυτά ενώ η Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) έχει συνεδριάσει από τις 12 Φεβρουαρίου και έχει αποστείλει στο αρμόδιο Υπουργείο τις προτάσεις που έχουν γίνει δεκτές κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό της Συμβούλιο. Στο ίδιο κείμενο έχουν συμπεριληφθεί και οι θέσεις της μειοψηφίας στα άρθρα όπου υπάρχει διαφωνία. Επιμέρους, η Κ.Ε.Δ.Ε, θα υπέβαλε σχέδιο θέσεων στο δημόσιο διάλογο, μόλις το νομοσχέδιο θα τίθονταν σε διαβούλευση.

Την Πέμπτη, 4 Μαρτίου, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Στέλιος Πέτσας, έθεσαν σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το ανωτέρω Νομοσχέδιο, «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών».
Την Πέμπτη, 18 Μαρτίου στις 21:00, ολοκληρώθηκε η δημόσια Διαβούλευση του Νομοσχεδίου. Η Διαβούλευση συγκέντρωσε πάνω από 1.000 παρατηρήσεις, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση του τελικού κειμένου που θα εισέλθει στη Βουλή για ψήφιση το προσεχές χρονικό διάστημα.

Εμείς εδώ στον Δήμο Σερρών «κυνηγάμε την ουρά μας». Θα συνέλθουμε στις 7 Απριλίου για να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε (αν συμφωνήσουμε) και να υποβάλουμε προτάσεις.
Λίγο τα 200 χρόνια «Σέρρες 2021», λίγο ο «Εύρυτος», λίγο οι «Ψηφιακοί Πολιτιστικοί Χάρτες», λίγο οι αναμορφώσεις Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού (που άργησαν δυο μήνες), να και το Βαθύ Κόκκινο, το χάσαμε το θέμα.
Μας προσπέρασε αλλά μην ανησυχείτε, θα τρέξουμε, θα το φτάσουμε και θα το προσπεράσουμε για άλλη μια φορά.
Άλλωστε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών υπάρχει πάντα αναρτημένη η «κάρτα ασυλίας».

Υ.Γ.: Το Τοπικό Συμβούλιο Σερρών μας ξεπέρασε. Στις 9 Φεβρουαρίου με την 4η Απόφασή του, εξέδωσε ψήφισμα για το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο που αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο και αναγνώσθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.