Πίσω οι δηλώσεις αγροτών λόγω καινούργιας ανατροπής στην υπόθεση ΟΣΔΕ

132
ΟΣΔΕ 2021 εξισωτική αποζημίωση Πριμ
- Διαφήμιση -

«Μαλώνουν τα βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια», λέει η γνωστή λαϊκή ρήση και ταιριάζει γάντι με ό,τι συμβαίνει αυτό τον καιρό στην υπόθεση του ΟΣΔΕ.

Για το στενό συμφέρον κάποιων κατ’ επίφασιν πληροφορικάριων κινδυνεύει πραγματικά, αυτή τη φορά, να τιναχθεί στον αέρα η συγκέντρωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ενώ ήδη τα παρατράγουδα αυτής της καθυστέρησης δυσκολεύουν καθημερινά τη δουλειά και τη χρηματοδότηση των αγροτών.

- Διαφήμιση -

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών με απόφαση Α 46/2021 της 29ης Μαρτίου να «αναστέλλει την επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου ή την ανάθεση με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία μέρους ή του συνόλου των υπηρεσιών που δημοπρατήθηκαν με τη με αριθμό 7759/2020 διακήρυξη του ΟΠΕΚΕΠΕ, για τις οποίες έχουν υποβληθεί προσφορές στο πλαίσιο του διεθνή, δημόσιου διαγωνισμού που διεξάγεται μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. υπό το συστημικό αριθμό 94978, μέχρι την έκδοση απόφασης από την Α.Ε.Π.Π. επί της με ΓΑΚ ΑΕΠΠ 585/2021 προδικαστικής προσφυγής».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μέχρι τις 24 Απριλίου, όταν το εν λόγω ζήτημα θα εκδικασθεί εκ νέου και επί της ουσίας, καμιά ανάθεση έργου δεν μπορεί να γίνει, πράγμα που σημαίνει ότι όλο το πλαίσιο…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.