Η Κοιν.Σ.Επ. “Ώρες” σε νέα έδρα

233
Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ
- Διαφήμιση -

Η Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ, μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση κοινωνικής και συλλογικής ωφέλειας, που δραστηριοποιείται στην πόλη των Σερρών, επιστρέφει ανανεωμένη σε νέο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Από τις αρχές Μαρτίου, μέσα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης των Σερρών, η Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ ¨συστήνει” στο σερραϊκό κοινό, το πρώτο και μοναδικό έως τώρα concept store. Πρόκειται για έναν νέο χώρο άρτιας αισθητικής που στόχος του είναι να αποτελέσει ένα εμπορικό meeting point, ένα κέντρο συνάντησης μεταξύ καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών και χειροτεχνών της πόλης.

- Διαφήμιση -

Στο ΏΡΕΣ concept store θα εκθέτονται και θα είναι διαθέσιμες εικαστικές δημιουργίες, γλυπτά και κεραμικά αντικείμενα αλλά και μια γκάμα χειροποίητων κοσμημάτων, υφασμάτινων ειδών και αξεσουάρ.

Η Τέχνη πρέπει να περιβάλλει την καθημερινή ζωή και με δεδομένες τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε λόγω της πανδημίας, επιβάλλεται να προάγουμε και να υποστηρίζουμε έμπρακτα την κουλτούρα και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Καλούμε τους συμπολίτες μας, να επισκεφτούν τον πολυχώρο της Κοιν.Σ.Επ. ΩΡΕΣ και το ΏΡΕΣ concept store στη νέα μας διεύθυνση, Τσαλοπούλου 13, να μας γνωρίσουν, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους σκοπούς της επιχείρησης μας και να στηρίξουν τον σκοπό μας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.