ΟΣΔΕ 2021 – Πρεμιέρα μέσα Απριλίου με 60 ημέρες περιθώριο

125
δηλώσεις ΟΣΔΕ ΟΣΔΕ 22 Ιουλίου ΟΣΔΕ 2021
- Διαφήμιση -

Οικονομικά συμφέροντα, πολιτική διαπλοκή, δικαστικές διαμάχες και δημοσιοϋπαλληλικές ίντριγκες, ανέβαλαν για άλλον ένα χρόνο την απαράδεκτη κατάσταση στα θέματα που συνδέονται με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΟΣΔΕ.

Με το ίδιο «σύστημα πλημμύρα» οι νέες δηλώσεις ΟΣΔΕ, ως τις 31 Μαρτίου αιτήσεις Πιστοποίησης ΚΥΔ

- Διαφήμιση -

Έτσι, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του open.gov.gr και την ανάρτηση το πρωθυπουργού στα social media στην οποία γίνεται λόγος για «πραγματική ψηφιακή επανάσταση», οι ιθύνοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, επιμένουν στον ίδιο ολισθηρό δρόμο που κρατάει την αγροτική οικονομία μακριά από το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και τους αγρότες «ουρά» στις διαθέσεις μιας ιδιότυπης «κάστας» με δική της ατζέντα.

Σε συνέχεια όλων αυτών οι δηλώσεις ΟΣΔΕ των αγροτών, που θα μπορούσαν να γίνονται με άνεση χρόνου από την 1η Ιανουαρίου του 2021 και χωρίς κανένα κόστος για τους παραγωγούς, θα ξεκινήσουν στην καλύτερη περίπτωση στα μέσα Απριλίου, με τα ίδια αδικαιολόγητα κόστη και κυρίως με την ίδια…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.