Διαδικτυακή Εκδήλωση – Γνωριμία με το ΚΕΘΙΣ και τη Θεραπευτική Ιππασία

375
ΚΕΘΙΣ
- Διαφήμιση -

Ο Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης σάς προσκαλεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 21.00 στην επόμενη τακτική του διαδικτυακή συνεστίαση με θέμα: Γνωριμία με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ. και τη Θεραπευτική Ιππασία” μέσω της πλατφόρμας zoom. Καλεσμένες ομιλήτριες θα είναι η κ. Μαρία Λίγκα, Φυσιοθεραπεύτρια και Πρόεδρος του ΚΕ.Θ.Ι.Σ., η κ. Χρύσα Καρρά, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Θ.Ι.Σ., καθώς και η κ. Νίκη Βογιατζή, Ειδική Παιδαγωγός & Έφορος Δ.Σ. του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, το μοναδικό σε ολόκληρη τη χώρα, έχει ως στόχο τη θεραπεία μέσω του αλόγου (ιπποθεραπεία, θεραπευτική ιππασία) σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, σκλήρυνση κατά πλάκας, παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, αυτισμό, νοητική υστέρηση, καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση, κυρίως των νέων, σε θέματα αναπηρίας και εθελοντισμού.

- Διαφήμιση -

Κάνε εγγραφή εδώ

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη γύρω περιοχή, ο Όμιλός μας θέλοντας να βοηθήσει το Κέντρο να συνεχίσει να προσφέρει το εξαιρετικό του έργο, αφιερώνει όλα τα έσοδα της βραδιάς στην ενίσχυση του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Στηρίξτε μας κι εσείς! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.