Ερώτηση Βουλευτή Κ.Μπούμπα για την κατάσταση στα Ειδικά Σχολεία

Ερώτηση Μπούμπα διαγραφές παραγωγών λαϊκών αγορών Μη εξυπηρέτηση συνταγών serrespost
- Διαφήμιση -

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Μπούμπας και η Μαρία Αθανασίου βουλευτής Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, προς την  Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα:

«Απαράδεκτη η κατάσταση στα ειδικά σχολεία»

- Διαφήμιση -

Κυρία Υπουργέ,

Όπως έχουμε πληροφορηθεί από εργαζόμενους εκπαιδευτικούς στα Ειδικά σχολεία , το Υπουργείο έχει αφήσει, παιδιά και εκπαιδευτικούς, ανοχύρωτους, χωρίς προστασία, στο έλεος της εξέλιξης της πανδημίας. Αρχικά δεν γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορωνοϊό.

Επιπλέον δεν υπάρχει επαρκής αριθμός καθαριστριών για την απολύμανση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Δεν έχει υπάρξει ακόμα μέριμνα για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού στην κατεύθυνση της μείωσης του αριθμού των μαθητών ανά ομάδα και της τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια δεν ελέγχει για το εάν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στη μεταφορά των μαθητών.

Ερωτάται η κ. Υπουργός :
-Σε τι μέτρα προτίθεσθε να προβείτε προκειμένου να αλλάξει άρδην η κατάσταση προς όφελος των ειδικών σχολείων ;

Οι ερωτώντες βουλευτές
Κωνσταντίνος Μπούμπας
Μαρία Αθανασίου

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.