Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου:”Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό – Δικαίωση για την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

241
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο Ευρωκοινοβούλιο serrespost Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Τεχνητή Νοημοσύνη συμφωνία Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό αναστολή των δασμών
- Διαφήμιση -

«Πρέπει να ολοκληρώσουμε το ταχύτερο δυνατό τη σχετική νομοθετική διαδικασία». Αυτό ζήτησε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης για την υιοθέτηση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η κα. Ασημακοπούλου, αφού υπενθύμισε ότι το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό ήταν μια πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ότι η υιοθέτησή του αποτελεί τη σωστή κίνηση, την κατάλληλη στιγμή και είναι μια νίκη της Ευρώπης στη μάχη κατά της πανδημίας.

- Διαφήμιση -

Επεσήμανε δε ότι: «οι πολίτες μας αγωνιούν και ανυπομονούν να βγούμε από τη δίνη της πανδημίας το ταχύτερο δυνατό» και συμπλήρωσε ότι «το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό θα προασπίσει το δικαίωμα των πολιτών της ΕΕ να ταξιδεύουν ελεύθερα και με ασφάλεια, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις των περιορισμών που επιβλήθηκαν από τα Κράτη- μέλη λόγω της πανδημίας».

«Επόμενος στόχος είναι να τεθεί σε εφαρμογή η χρήση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού πριν από το καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά η Ευρωβουλευτής κλείνοντας την τοποθέτησή της.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.