Ευχαριστήριο προς τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

328
Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους και ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για την πρόσκληση και τη δυνατότητα συμμετοχής και εκπροσώπησης της Ένωσης Σερρών, διά του Προέδρου της Σωτηρίου Κοτσαμπά, στην πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη για τον κλάδο της Εστίασης τηλεδιάσκεψη με θέμα “τις μισθώσεις των ακινήτων του Δημοσίου και τα δημοτικά τέλη”.

Επρόκειτο για μία εξαιρετικά χρήσιμη τηλεδιάσκεψη, που λειτούργησε ως πεδίο ανάπτυξης γόνιμου διαλόγου με τους συμμετέχοντες Υπουργούς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κλάδου της Εστίασης, όπου τέθηκαν οι βάσεις διεκδίκησης, επίλυσης και λήψης απαντήσεων για σημαντικά προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο εν μέσω της υγειονομικής – οικονομικής πανδημίας.

- Διαφήμιση -

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε περαιτέρω παρόμοιες μελλοντικές ενέργειες εκ μέρους του ΕΕΑ, ως διαύλου διεπαφής και επικοινωνίας της ελληνικής περιφέρειας με τα κέντρα λήψης αποφάσεων και ως πυλώνα στήριξης και ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.