Ευάγγελος Τρουμπάτας – Γεωργικά φάρμακα και Αγροεφόδια online

521
Αγροεφόδια - Ευάγγελος Τρουμπάτας
- Διαφήμιση -

Με τη γνώση και την επιστημονική κατάρτιση αλλά και με την εμπειρία δεκαετιών, η Εταιρία “Αγροεφόδια – Ευάγγελος Τρουμπάτας” ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες είναι κοντά σας με ένα πλήρως ενημερωμένο e-shop.

Κατακτώντας κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά και τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τη συνεργασία με τους πελάτες της, εγκαινίασε το ηλεκτρονικό της κατάστημα για να μπορείτε από όλη την Ελλάδα να πάρετε πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο των φυτών, αλλά και να προχωρήσετε σε αγορές προϊόντων μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας έτσι την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις ευκολίες που αυτή παρέχει.

- Διαφήμιση -

Στο κατάστημά “Αγροεφόδια – Ευάγγελος Τρουμπάτας”, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σπόρους μεγάλης καλλιέργειας, λαχανικών των μεγαλυτέρων οίκων της Ευρώπης, λιπάσματα, βιοδιεγέρτες, φάρμακα για μία τεράστια γκάμα καλλιεργειών και τέλος χρήσιμα εφόδια και λύσεις για τον ερασιτέχνη.

Έχοντας πια την εμπειρία 26 χρόνων σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών, οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι της εταιρίας μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο με τις συμβουλές τους, όσο και με την παροχή υψηλής ποιότητας γεωργικών εφοδίων.

Επισκεφθείτε το πλήρως ενημερωμένο e-shop της εταιρίας ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.