Θετική εξέλιξη για τις ελληνικές εξαγωγές, για τους Έλληνες αγρότες και μεταποιητές η αναστολή των δασμών Τραμπ

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για Προϋπολογισμό ΕΕ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο Ευρωκοινοβούλιο serrespost Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Τεχνητή Νοημοσύνη συμφωνία Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό αναστολή των δασμών
- Διαφήμιση -

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης μέλος της Επιτροπής Γεωργίας με δήλωσή τους χαιρετίζουν την πρόσφατη συμφωνία αναστολής των δασμών που είχαν επιβληθεί επί προεδρίας Τραμπ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

«Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Joe Biden και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ursula von der Leyen, για την κατάργηση των δασμών ως 25% στις ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει ότι οι επίμονες και στοχευμένες προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απέδωσαν καρπούς.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για τις ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ.
Πλέον εμβληματικά Ελληνικά προϊόντα όπως η φέτα, το ελληνικό γιαούρτι, τα ροδάκινα και τα μεταποιημένα ροδάκινα αλλά και όλα τα Ελληνικά προϊόντα δεν θα επιβαρύνονται με πρόσθετους δασμούς, γεγονός που θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων στη μεγάλη αμερικανική αγορά.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, να διασφαλίσουμε μεγαλύτερο εισόδημα για τους Έλληνες παραγωγούς.»

- Διαφήμιση -

Η δήλωση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.