Το 2021 μπορεί να δούμε υδροπλάνα να πετούν στην Ελλάδα

171
υδροπλάνα
- Διαφήμιση -

Υδροπλάνα να πετούν στη χώρα μας εντός του 2021 υπόσχεται ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης τονίζοντας ότι αυτό θα συμβεί εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όπως εξηγεί ο κ. Κεφαλογιάννης, η πανδημία αναχαίτισε το επενδυτικό ενδιαφέρον μετά την ψήφιση του νόμου για την αδειοδότηση και τη λειτουργία των υδατοδρομίων με διευρυμένη πλειοψηφία τον περσινό Φεβρουάριο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, «αυτές οι εβδομάδες είναι η τελευταία πρόκληση, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

- Διαφήμιση -

“Μπροστά μας βρίσκεται ένας σπουδαίος στόχος: η λειτουργία των υδατοδρομίων. Φτιάξαμε ένα νέο, λειτουργικό και φιλελεύθερο θεσμικό πλαίσιο με την ψήφιση του νόμου για την αδειοδότηση και λειτουργία των υδατοδρομίων τον Φεβρουάριο του 2020 και μάλιστα με διευρυμένη πλειοψηφία. Η πανδημία αναχαίτισε το επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, το 2021 μπορεί να δούμε τα υδροπλάνα να πετούν και η πατρίδα μας να αποκτήσει ένα νέο μεταφορικό μέσο.”

Δείτε ΕΔΩ που προβλέπεται να γίνουν υδατοδρόμια

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.