Τέλος ο «συντονιστής» πάνω από δύο φορείς στην υποστήριξη ΟΣΔΕ, μέχρι 24 Μαρτίου και οι αιτήσεις των ΚΥΔ, αργούν οι δηλώσεις

105
ΟΣ∆Ε Αγρότες Φορολογία Παραγωγοί
- Διαφήμιση -

Eλπίδες για σταδιακή οµαλοποίηση της κατάστασης στην υπόθεση διαχείρισης των δηλώσεων ΟΣ∆Ε (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης) γεννά η νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πιστοποίηση παλιών και νέων ΚΥ∆ και νέων Φορέων Υποστήριξης και Παροχής Υπηρεσιών (ΦΥΠΥ) για τα έτη 2021-2027.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα κατατίθενται ηλεκτρονικά σε εφαρµογή του ΟΠΕΚΕΠΕ έως την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, µαζί µε την λίστα πληρότητας του φακέλου. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται πάντως στην πρόσκληση των ΦΥΠΥ, τα οποία θα υποκαταστήσουν τον γνωστό µέχρι πρότινος «συντονιστή» και θα είναι σίγουρα περισσότερα από ένα.

- Διαφήμιση -

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι βέβαια ότι µέσα στον λίγο χρόνο που αποµένει µέχρι τις 24 Μαρτίου δεν θα µπορούν να είναι περισσότερα από δύο.

Για τους Φορείς Υποστήριξης (ΦΥΠΥ) η σχετική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ που φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου του Οργανισμού, Δημήτρη Μελά, αναφέρει:

3.2. Φορείς Υποστήριξης και Παροχής Υπηρεσιών (ΦΥΠΥ)

Η πιστοποίηση των νέων Φορέων Υποστήριξης και Παροχής Υπηρεσιών σε ΚΥΔ (ΦΥΠΥ) γίνεται σε συνδυασμό με την ανανέωση της πιστοποίησης των υφιστάμενων ΚΥΔ της περιόδου 2014 – 2020. Συγκεκριμένα ο κάθε υποψήφιος…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.