Πρόγραμμα «Γέφυρα 2»: Επιδότηση δόσεων έως 90% για δάνεια επιχειρήσεων

Γέφυρα 2
- Διαφήμιση -

Ανοίγει ο δρόμος για το πρόγραμμα επιδότησης τόκων αλλά και το πρόγραμμα Γέφυρα 2, μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του ελληνικού προγράμματος ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Με αυτό τον τρόπο, «σανίδα σωτηρίας» για μια σειρά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από την πανδημία και δεν πληρούν τα κριτήρια χρηματοδότησης από τις τράπεζες, θα αποτελέσει η ενεργοποίηση του προγράμματος επιδότησης τόκων ενήμερων δανείων που θα αντιστοιχούν στο τρίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος αλλά και του «Γέφυρα 2», βάσει του οποίου θα επιδοτηθούν οι δόσεις επιχειρηματικών δανείων.

- Διαφήμιση -

Tην επιδότηση δόσεων επιχειρηματικών δανείων για διάστημα οκτώ μηνών και σε ποσοστό έως και 90% για ενήμερα δάνεια, μέσω του «Γέφυρα 2» προανήγγειλε μεταξύ άλλων από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.