Πλαφόν ενισχύσεων 100.000 ευρώ και δικαιώματα σε βοσκοτόπια μόνο με ζώα

74
κτηνοτρόφοι Βοσκήσιμες Απογραφή γαίες Οφειλές Παράταση
- Διαφήμιση -

Tην αντίθεση τους επί της πρόθεσης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να συνεχιστεί και το 2021, το ίδιο μοντέλο καταμερισμού των ενισχύσεων στη λογική να μη θιγούν «για ακόμα μία χρονιά όσοι παίρνουν αέρα λεφτά», εκφράζουν με επιστολή τους οι κτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Στην επιστολή των Κτηνοτροφικών Συλλόγων ΑΜΘ, με αποδέκτες την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, περιγράφεται ένα στρεβλό μοντέλο που ακολουθήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ιστορικό μοντέλο) και μετέπειτα από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (επιλέξιμα βοσκοτόπια), που έχουν οδηγήσει όπως υποστηρίζουν σε κτηνοτρόφους «πολλών ταχυτήτων», ανισομερείς ενισχύσεις, ζημιωθέντες, και σε «αετονύχηδες».

- Διαφήμιση -

Ως εκ τούτου, αποστέλλουν τις παρατηρήσεις τους, σχετικά με τον καταμερισμό των άμεσων ενισχύσεων της για τη μεταβατική περίοδο 2021-2022 και για την περίοδο εφαρμογής της νέας ΚΑΠ 2023-2027, βάσει των οποίων δικαιούχοι βασικής ενίσχυσης-πρασίνισμα πρέπει να είναι…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.