Μέτρα για αποκλεισμένες από τη χρηματοδότηση μμε

113
Γέφυρα 2 μέτρα απαλλαγή
- Διαφήμιση -

Στοχευμένα νέα μέτρα για μεσαίες και μικρότερες επιχειρήσεις που δεν έχουν καταφέρει να χρηματοδοτηθούν προετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, έχοντας πλήρη γνώση, όπως προκύπτει και από το παρατηρητήριο ρευστότητας, πως αρκετές από τις επιχειρήσεις δεν πληρούν τα κριτήρια για να χρηματοδοτηθούν, με αποτέλεσμα τη στοχευμένη ρευστότητα να τη λαμβάνουν πέραν της μιας φοράς επιχειρήσεις που πληρούν τα κριτήρια.

Το γεγονός αυτό έδωσε τη δυνατότητα στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις να εμφανιστούν με σημαντική ρευστότητα στο ταμείο τους, ενώ άλλες επιχειρήσεις δηλώνουν αδυναμία στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους.

- Διαφήμιση -

1η κατεύθυνση
H κυβέρνηση βάζει πλώρη για νέα προγράμματα στήριξης. Πολύ γρήγορα θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα επιδότησης τόκων το οποίο θα αφορά τα δάνεια των επιχειρήσεων για ένα τρίμηνο. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάζεται ως ένα μέτρο βοηθητικό για τα μορατόριουμ τα οποία λήγουν και θα αφορά επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να βρουν ρευστότητα να πληρώσουν τις δόσεις τους, έστω κι αν αυτές είναι μειωμένες. Σημειώνεται ότι…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.