1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου « ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» Προβατά

127
έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία Εθελοντική Αιμοδοσία αιμοδότες Αχλαδοχώρι
- Διαφήμιση -

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ΠΡΟΒΑΤΑ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 από τις 9.00 έως τις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Πρόκειται για μία κίνηση που ξεκίνησε από τους κατοίκους του Προβατά , προκειμένου να δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος κι ανά πάσα στιγμή να μπορούν να βοηθηθούν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Καθημερινά οι ανάγκες για αίμα εμφανίζονται αυξημένες. Κάθε μέρα συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα και πολύ από αυτούς επειγόντως γιατί απειλείται η ίδια τους η ζωή. Σήμερα μπορεί να αφορά κάποιον άλλον , αύριο όμως μπορεί να αφορά εμάς ή κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο.

- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στην προσφορά Ζωής για τον συνάνθρωπο! Κάνε την αιμοδοσία μέρος της ζωής σου – Παρότρυνε και τους φίλους σου!
Ήρωας δεν γίνεσαι μόνο όταν δίνεις το αίμα σου για την πατρίδα! Ήρωας γίνεσαι κι όταν δίνεις λίγο από το αίμα σου για τον συνάνθρωπο!!!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.