Σε εξέλιξη οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Σερρών για την τριετία 2017-2019»

106
Οδικού Δικτύου
- Διαφήμιση -

Στo πλαίσιo του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ», υποέργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Σερρών για την τριετία 2017-2019», ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας κινδύνου, ρυθμιστικές, καθώς και των πληροφορικών πινακίδων σε διάφορα σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Σερρών.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή νησίδας στην έξοδο της Ροδόπολης και η κατασκευή σαρζανέτ στη λίμνη Κερκίνη, στο Κορυφούδι.

- Διαφήμιση -

Σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας Νεοχωρίου Σερρών, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει και αποκατάσταση των αρμών στην γέφυρα της Δήμητρας (σιδηροδρομικές γραμμές) και στην γέφυρα του ποταμού Αγγίτη, στο Σ.Σ. Αγγίστας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.