Αποζημιώσεις ιδιοκτητών: Υπό εξέταση η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων COVID

115
δηλώσεων COVID ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΦΙΑ
- Διαφήμιση -

Τη δυνατότητα οι ιδιοκτήτες ακινήτων να προχωρήσουν σε τροποποιήσεις – διορθώσεις παλαιότερων δηλώσεων COVID της περιόδου Μαρτίου –Δεκεμβρίου 2020 μελετά το υπουργείο Οικονομικών. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αποτελεί ένα θέμα που έχει τεθεί από την πλευρά της ΠΟΜΙΔΑ και θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις αφού αξιολογηθεί η κατάσταση από την πλευρά της ΑΑΔΕ.

Αυτό που μελετάται είναι το κατά πόσο θα είναι εφικτή η διόρθωση λαθών σε δηλώσεις COVID που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα ιδιοκτήτες ακινήτων να αποκλειστούν από την είσπραξη αποζημίωσης ή το συμψηφισμό με φορολογικές οφειλές.

- Διαφήμιση -

Η προσπάθεια εστιάζεται στο να υπάρξουν οι κατάλληλες τροποποιήσεις στην σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ προκειμένου οι ιδιοκτήτες να μπορούν να προχωρήσουν σε διορθώσεις δηλώσεων προηγούμενων μηνών. Εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, τότε θα ακολουθήσει ένα νέος γύρος εκκαθαρίσεων με στόχο…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.