Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Ηράκλειας –

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας serrespost Δήμος Ηράκλειας Συμβούλιο του Δ.Ηράκλειας Δημοτικό Συμβούλιο Διαγωνισμός Δήμος Ηράκλειας Ηράκλειας Δημοτικό Συμβούλιο
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηράκλειας την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Έργων του Δήμου Ηράκλειας.

2
. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επεμβάσεις – Διαμορφώσεις Αύλειου Χώρου Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ Χειμάρρου».

3
. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αισθητική και Λειτουργική Αναβάθμιση Τ.Κ Σκοτούσσας».

4
. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση Οδών».

5
. Υιοθέτηση της απόφασης του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) σχετικά με την απόρριψη των άρθρων 7 έως 14 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού που αφορούν τη σύσταση της ανώνυμης εταιρείας «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος (ΙΠΕ)».

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.