Παράταση ως τον Ιούνιο για αιτήσεις ένταξης στο μέτρο της ενεργητικής προστασίας

47
αντιχαλαζικά ενεργητικής προστασίας
- Διαφήμιση -

Παράταση έως την 1η Ιουνίου πήραν οι αιτήσεις ένταξης στο Μέτρο 5.1 που αφορά την επιδότηση εξοπλισµού ενεργητικής προστασίας σε δενδρώδεις καλλιέργειες.

Σύµφωνα µε τη σχετική τροποποιητική απόφαση η παραπάνω ηµεροµηνία αφορά την καταχώρηση αιτήµατος ένταξης στο ΠΣΚΕ, ενώ ο φυσικός φάκελος υποβάλλεται σε δύο αντίτυπα, πρωτότυπο υπογεγραµµένο από τον δυνητικό δικαιούχο και αντίγραφο, το αργότερο εντός αποκλειστικής προθεσµίας δεκαπέντε (15) ηµερολογιακών ηµερών (16 Ιουνίου 2021), µετά την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των αιτήσεων στήριξης. Τα δύο αντίτυπα (πρωτότυπο και αντίγραφο) υποβάλλονται στο αρµόδιο υποκατάστηµα του ΕΛΓΑ.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον όσων αφορά τα Συλλογικά Σχήµατα Γεωργών (ΣΣΓ) προστίθενται ακόµα δύο προϋποθέσεις ένταξης σύµφωνα µε την τροποποιητική:
Πρώτον, να έχουν υποβάλλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης κατά το έτος 2020 για να επιδοτηθούν επενδύσεις ενεργητικού συστήµατος για την προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι ή και την βροχή σε…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.