Ομιλία Κ.Μπούμπα στη Βουλή για το σχέδιο νόμου για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

101
Μπούμπα Ειδικά Σχολεία Μπούμπας Ερώτηση Ομιλία προβλήματα εστίασης Υπουργείου Παιδείας Μπούμπα
- Διαφήμιση -

Ομιλία Βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα στην ολομέλεια της Βουλής για την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων, των τροπολογιών και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αρμόδιου για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Σήμερα όλα αυτά τα παιδιά που δουλεύουν στα κανάλια δουλεύουν κάτω από δύσκολες και μαύρες εργασιακές συνθήκες –και σε μεγάλα και σε μικρότερα κανάλια- διότι ούτε τις Κυριακές πληρώνονται, ούτε νυχτερινά παίρνουν, ούτε το περισσότερο ωράριο, αλλά βασίζονται οι περισσότεροι καναλάρχες στην αγάπη αυτών των παιδιών για το αντικείμενο που υπηρετούν.

- Διαφήμιση -

Και το λέω αυτό, διότι κάνω τηλεόραση από το 1989 στην περιφέρεια, μια τριακονταετία. Είχα την τιμή να κάνω το πρώτο δελτίο ειδήσεων, διότι η TVS ήταν το πρώτο κανάλι ιδιωτικό που εξέπεμψε στην Ελλάδα πριν από τα κανάλια των Αθηνών τον Αύγουστο του 1989.

Όμως, προσέξτε. Τα κανάλια της περιφέρειας στη νέα ψηφιακή εποχή τα δολοφονείτε με την DIGEA. Υπάρχει ένα μονοπώλιο, με συμβάσεις που υπεγράφησαν για δεκαπέντε χρόνια και σήμερα τα κανάλια πληρώνουν ουκ ολίγα λεφτά στην DIGEA, όπου οι μισές και παραπάνω διαφημίσεις του προγράμματος είναι για να καλύψουν μόνο την DIGEA.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.