Διαγωνισμός για την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Τ.Κ. Παραλιμνίου

208
διαγωνισμός Παραλιμνίου Δήμος Εμμανουήλ Γραμματέα προμήθεια εκμίσθωση Δημοπρασία τροφίμων εγκαταστάσεων Παππά επεξεργασίας λυμάτων Ενημερωτική ημερίδα γεφυροπλάστιγγας
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Τ.Κ. Παραλιμνίου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών 15 Μαρτίου 2021.
Προϋπολογισμός έργου, 2.091.000,00€.

- Διαφήμιση -

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του Προγράμματος, «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020» σύμφωνα με την Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην ΤΚ Παραλιμνίου» και την θετική γνώμη της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Το έργο θα εκτελεστεί εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και συγκεκριμένα στο ΣΑΑΚ Παραλιμνίου ν. Σερρών.
Προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή κλειστού υπό πίεση υπόγειου δικτύου για αρδευτικούς σκοπούς. Η συνολική αρδευόμενη έκταση ανέρχεται στα 2.250,00 στρέμματα.
Το δίκτυο θα τροφοδοτείται από αντλιοστάσιο που θα βρίσκεται στην κεφαλή αυτού. Το αντλιοστάσιο θα αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένο κτίριο που θα στεγάσει τα αντλητικά συγκροτήματα. Ανάντη του αντλιοστασίου θα κατασκευαστεί τεχνικό έργο εισόδου από Ο.Σ.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.