Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Σερραίων Γιώργος Γεωργούλας

447
Γεωργούλας Ψήφισμα
- Διαφήμιση -

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο πρώην Δήμαρχος Σερραίων Γιώργος Γεωργούλας, σε ηλικία 90 ετών.
Ο Γιώργος Γεωργούλας γεννήθηκε στην Πρώτη Σερρών και η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 1975 οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος.
Διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, από όπου παραιτήθηκε το 1977 για να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ.
Το 1982 αναλαμβάνει τη Διοίκηση του Δήμου Σερρών έως το 1986, αφήνοντας έντονο το στίγμα του μέσα από το έργο και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

εξετάσεις tablet δημιουργία νηπιαγωγείωνΤο μήνυμα του Δημάρχου Σερραίων Αλέξανδρου Χρυσάφη:
Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην Δήμαρχου Σερρών Γιώργου Γεωργούλα.
Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλή αγάπη για τον τόπο μας και με πλούσιο έργο στην τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία, εντιμότητα και εργατικότητα.

- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Γεωργούλας άφησε σημαντική παρακαταθήκη ήθους και κοινωνικής προσφοράς.
Μία προσφορά που συνεχίζει να υπηρετείται επάξια και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον γιό του, Αντώνη Γεωργούλα .
Η μνήμη του πρώην Δημάρχου θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα εισηγούμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει, με τηλεδιάσκεψη, εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 12:00, να αποδοθούν όλες οι προβλεπόμενες τιμές στον πρώην Δήμαρχο του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα:
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών στην τελετή της κηδείας του και ο Δήμαρχος Σερρών να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.
3. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
4. Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί με δημοτική δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου.
5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση μετά από αυτή.
6. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και εν γένει Δημοτικά κτήρια την ημέρα της κηδείας.
8. Να επιδοθεί ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του πρώην Δημάρχου Γιάννη Βλάχου:
Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού φίλου, εκλεκτού συνεργάτη και άξιου Δημάρχου Γιώργου Γεωργούλα.
Αγαπητέ Αντωνη , εκφράζω σε όλη σας την οικογένεια ,τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του αγαπητού σας πατέρα και παππού , εξέχοντος μέλους της Σερραικής κοινωνίας .
Άριστος οικογενειάρχης , ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, είχε πάντα την προθυμία να μοιραστεί με όλους τον πλούτο των εμπειριών του.
Παντοτε ευπροσήγορος , με άπειρα δυνατά βιώματα ,πολιτικός με ευρύτητα πνεύματος , ταπεινός υπηρέτης των συμφερόντων του Δήμου μας.
Η λιτότητα του βίου του, η εργατικότητά του στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαραχτήρα του είναι αξίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε
Το κενό που αφήνει η απώλεια τέτοιων ανθρώπων στην κοινωνία μας είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο, ωστόσο είμαι βέβαιος , ότι η παρακαταθήκη του για ιδανικά, αξίες και αρχές θα συνεχίσει μέσα από την δική σας προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.
Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ ,αλησμόνητε Δήμαρχε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.