Περισσότεροι από 8.000 δικαιούχοι εκτιμάται ότι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών

125
κατώτατη έκταση de minimis λαϊκών Νέων Αγροτών
- Διαφήμιση -

Η ένταξη τουλάχιστον 8.000 δικαιούχων προβλέπεται με τη νέα πρόσκληση του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», η προδημοσίευση της οποίας, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η πρόσκληση δεν θα διαφοροποιείται από τις τελευταίες δύο που προκηρύχθηκαν την περίοδο 2014-2020, παρά μόνο στο ποσό ενίσχυσης ανά δικαιούχο (από τα 17.000 – 22.000 ευρώ σήμερα στα 35.000 ευρώ κατά μέσο όρο), ενώ θα περιλαμβάνει περισσότερες και αυστηρότερες υποχρεώσεις, κυρίως όσον αφορά τη διάρκεια της περιόδου δέσμευσης, που όπως όλα δείχνουν θα επιμηκυνθεί πιθανότατα σε επτά χρόνια.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, αυστηροποιούνται οι δεσμεύσεις και ως προς την παραγωγική κατεύθυνση του επιχειρηματικού σχεδίου και την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών.

Προδημοσίευση
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από τις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να τρέξει η σύνταξη της προδημοσίευσης, η οποία θα ανακοινωθεί έως το τέλος του μήνα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τον χρόνο να προετοιμαστούν ενόψει της πρόσκλησης, που σύμφωνα με…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.