ΟΕΒΕΣΣ – Ευχετήρια μηνύματα για τον απερχόμενο και τον νέο Α.Δ. Σερρών

Η ΟΕΒΕΣΣ στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις serrespost ΟΕΒΕΣΣ - Απάντηση σε δημοσίευμα και παράκληση serrespost.gr Συνεχίζονται οι εκλογές των Σωματείων της ΟΕΒΕΣΣ serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Ευχετήριο μήνυμα για τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Δημήτριο Μικρό:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ συγχαίρουν τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών, Δημήτρη Μικρό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση του ζήλου, του ήθους και των ικανοτήτων του κ. Μικρού κατά τη θητεία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την έως και σήμερα αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες των Σερρών και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στα νέα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει.

- Διαφήμιση -

Ευχετήριο μήνυμα για τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Ευάγγελο Τσιώτα:
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο συντοπίτη Ευάγγελο Τσιώτα για την τοποθέτησή του στο αξίωμα του νέου Αστυνομικού Διευθυντή των Σερρών.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, προσβλέποντας παράλληλα σε μία αγαστή συνεργασία με τον επαγγελματικό κόσμο των Σερρών.
Διατηρούμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα απαιτητικά καθήκοντα που ανέλαβε, αντιμετωπίζοντάς τα αποτελεσματικά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.