Γιώργος Γούνας: Ανοιχτή επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών – Δήλωση υποψηφιότητας για εκλογές

357
Γιώργος Γούνας
- Διαφήμιση -

Την πρόθεσή του για συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Σερρών, έκανε και επίσημα γνωστή ο Γιώργος Γούνας, με επιστολή του προς το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Σερρών.

Το πλήρες κείμενο της Επιστολής Γ.Γούνα:

- Διαφήμιση -

«Κυρία πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα Σερραίων εμπόρων που μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας αλλά και όλη την περιφέρεια του Νομου μας όπου υπάρχουν έμποροι. Αλλά και η ανησυχία μας για το αύριο στο Σερραϊκό επιχειρείν και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για τις εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Σερρών με στόχο την διοίκηση του στις επερχόμενες εκλογές πάντα βέβαια με την στήριξη και την καθολική συμμετοχή των μελών του εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Γνωρίζοντας ότι έχει λήξει η θητεία της παρούσας διοίκησης αλλά και ότι αρκετά μέλη της διοίκησης είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί είτε έχουν αλλάξει επαγγελματική δραστηριότητα σας γνωστοποιούμε το ενδιαφέρον μας και σας ζητούμε να προβείτε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσετε σε εκλογές τον εμπορικό σύλλογο Σερρών. Βέβαια γνωρίζοντας και τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας λόγω της πανδημίας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας αλλά και τις ενέργειές σας.

Επίσης, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τα ενεργά μέλη που υπάρχουν στον σύλλογο έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα για την εγγραφή νέων μελών σε αυτόν. Θέλουμε έναν εμπορικό σύλλογο πολυπληθή για να ακούγεται η φωνή των Σερραίων εμπόρων γιατί οι εποχές που διανύουμε είναι οι δυσκολότερες για το επιχειρείν. Θέλουμε με τις ενέργειές μας να ενώσουμε τους συναδέλφους αλλά και να δείξουμε ότι έχουμε φωνή αλλά κυρίως θέληση και όρεξη για δουλειά σε νέους ορίζοντες με στόχο το μέλλον όπου καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν. Στόχος μας το τρίπτυχο καταναλωτής, έμποροι και υπάλληλοι να ενώσουμε τις δυναμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά και έναν εμπορικό σύλλογο σε μια σύγχρονη πόλη όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίζουν οι νέες ιδέες και οι καινοτομίες. Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τα φτερά του σύλλογου σε όλο τον Ν. Σερρών με εγγραφή νέων μελών από όλη την Σερραϊκή περιφέρεια.

Με εκτίμηση,
Γιώργος ΓΟΥΝΑΣ
εκπρόσωπος Σερραίων εμπόρων
Σερρες 15/02/2021»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.