Ν.Φαρμάκης: Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα Covid 19 – Δωρεά της Fibran (βίντεο)

459
νέα πτέρυγα
- Διαφήμιση -

Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών, η νέα πτέρυγα με θαλάμους αρνητικής πίεσης, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη προς χρήση, δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νικόλαος Φαρμάκης.

Ο κ.Φαρμάκης ευχαρίστησε τις εταιρείες “Fibran” και “Μυτιληναίος” για τη δωρεά τους προς το Νοσοκομείο και κατ’ επέκταση προς τους Σερραίους πολίτες, ενώ τόνισε πως η πτέρυγα είναι έτοιμη εδώ και έναν μήνα αλλά δεν χρειάστηκε να λειτουργήσει.

- Διαφήμιση -

Επίσης ο κ.Φαρμάκης υπογράμμισε πως το Νοσοκομείο είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας και πως οι θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για το Νοσοκομείο Σερρών, αποτελούν ρεκόρ για  όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σε κανένα άλλο Νοσοκομείο δεν προκηρύχθηκαν τόσες θέσεις και τόσο γρήγορα.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Παναγιώτης Πεγίδης και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Δημήτρης Μπαλαξής.

 

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.