Αύριο προκηρύσσονται 13 θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών

214
ευχαριστήρια επιστολή Στην τελική θέσεις ιατρών δωρεά αναισθησιολόγοι του Δ.Σερρών ευθεία Καταγγελίες Νοσοκομείο Γενικού Νοσοκομείου Φυσιολατρικός Σύλλογος Σερρών Γεράσιμος Λάγιος Αραμπατζή Νοσοκομείο Σερρών νοσοκομείο Σερρών ωραρίου ενημέρωσης Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών
- Διαφήμιση -

Στην προκήρυξη 13 θέσεων μόνιμων ιατρών προχωρά αύριο το Νοσοκομείο Σερρών. 

Η είδηση γεμίζει ικανοποίηση τους πολίτες του νομού Σερρών, καθώς οι ελλείψεις του Νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό και ιδιαίτερα σε ειδικότητες απαραίτητες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19, ήταν σημαντικές.

- Διαφήμιση -

Από τις 13 θέσεις που προκηρύσσονται οι 4 αφορούν το Αναισθησιολογικό Τμήμα (2 ιατροί αναισθησιολόγοι με βαθμό Δ/ντη, ένας Επιμελητής Α’ και ένας επιμελητής Β’). Οι άλλες εννέα θέσεις ιατρών αφορούν διάφορες ειδικότητες.

2 θέσεις Εσωτερικής Παθολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Α’
2 θέσεις Εσωτερικής Παθολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β’
1 θέση Ουρολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β’
1 θέση Παιδιατρικής στον βαθμό του Επιμελητή Α’
2 θέσεις Πνευμονολογίας-Φυματολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Α’
1 θέση Αναισθησιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Α’
1 θέση Αναισθησιολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β’
2 θέσεις Αναισθησιολογίας στον βαθμό του Διευθυντή
1 θέση Νεφρολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Β’

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών Παναγιώτης Πεγίδης αναφέρει: 

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες με τη Διοίκηση της 4ης Υ.Πε. και το Υπουργείο Υγείας, ένα πάγιο αίτημα του πρώην Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής, κ. Αντωνιάδη, για τη σύσταση θέσεων ειδικευόμενων ιατρών, έχει ολοκληρωθεί.

Το Πνευμονολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου, αναγνωρίσθηκε από τον Απρίλιο του 2007 ως κατάλληλο για την άσκηση ιατρών, για δύο (2) χρόνια στην ειδικότητα της Πνευμονολογίας-Φυματολογίας και μέχρι πρότινος το αίτημα για τη σύσταση θέσεων δεν είχε γίνει αποδεκτό.

Το 2010, μετά από συνεργασία με τον κ. Αντωνιάδη και μέσα από άλλη θέση ευθύνης, προώθησα το αίτημα στο Υπουργείο Υγείας. Δυστυχώς, επί δέκα (10) χρόνια δεν έγινε καμία ενέργεια. Αρχές του προηγούμενου Σεπτέμβρη, υποβάλαμε και πάλι το αίτημα με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και τελικά, λίγο πριν εκπνεύσει το 2020 δόθηκε η πολυπόθητη έγκριση. Πλέον η Πνευμονολογική Κλινική έχει τρεις (3) οργανικές θέσεις για την άσκηση ειδικευόμενων ιατρών.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.