Τέλος Φλεβάρη ανοίγει η πλατφόρμα για αποπληρωμή των Νέων

Σχέδια Βελτίωσης αγρότες νέο Ταμείο επικουρικής ασφάλισης serrespost.gr ΠΚΜ πληρωμή Λιβανός δόσης Αφαίρεση όρου: Νέα Γεωργία βιβλίων Νέοι Αγρότες ενστάσεων επιλαχόντες
- Διαφήμιση -

Για τα τέλη του μήνα έχει προγραμματιστεί να ανοίξει η πλατφόρμα για την αποπληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος των Νέων Αγροτών που εντάχθηκαν σε αυτό και περιμένουν την τελευταία δόση.

Περί αυτού φέρεται ότι δεσμεύτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Ν.Δ. του Νομού Καρδίτσας, Γιώργο Κωτσό.

- Διαφήμιση -

Οι δύο άντρες συζήτησαν ακόμα για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν αναπορρόφητοι πόροι από άλλα μέτρα του ΠΑΑ στο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης (Μέτρο 4.1.1) προκειμένου να διευκολυνθεί η έγκριση των επιλαχόντων αγροτών για τους οποίους δεν επαρκούν οι πόροι που θα χρηματοδοτούσαν τους φακέλους τους. Σε αυτό ο κ. Λιβανός δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα ώστε να…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.