Πλειστηριασμοί – Γέφυρα 2: Τι θα συμβεί – Ποιoς ο ρόλος των δικαστηρίων

230
αυστηροποίηση των ποινών αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων πλειστηριασμοί δικαστήρια
- Διαφήμιση -

Mε ανοιχτά θέματα γύρω από την επανέναρξη των πλειστηριασμών και την επιδότηση των επιχειρηματικών δανείων, έκλεισε ο γύρος των διαβουλεύσεων κυβέρνησης – θεσμών στο πλαίσιο της 9ης αξιολόγησης. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς πολλά θα κριθούν από την πορεία της υγειονομικής κρίσης.

Τα κλειστά δικαστήρια «φρενάρουν» τις όποιες κινήσεις για επανέναρξη των πλειστηριασμών, η κυβέρνηση προχωρά σταδιακά στην έκδοση των υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του νέου πτωχευτικού κώδικα ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους θεσμούς για το πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων , το «Γέφυρα 2».

- Διαφήμιση -

Για το θέμα των πλειστηριασμών, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (κυβέρνηση, θεσμοί, τράπεζες) φαίνεται να κατανοούν ότι από την στιγμή που τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά, οι συζητήσεις μπορούν να συνεχιστούν και να ληφθούν αποφάσεις…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.