Ενοίκιο – Ποιοι δικαιούνται μείωση 100%, ποιοι 40% και ποιοι πληρώνουν κανονικά

136
μειωμένα ενοίκια Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου ενοίκιο αποζημιώσεις
- Διαφήμιση -

Μηδενικό ενοίκιο θα καταβάλουν αυτόν και τον επόμενο μήνα οι ενοικιαστές στο λιανεμπόριο, στην εστίαση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στα γυμναστήρια, στον τουρισμό, στις μεταφορές, στα κομμωτήρια, στα κέντρα αισθητικής, στα βιβλιοπωλεία δηλαδή στις επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Επιπλέον βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας μείωση ενοικίου κατά 40% διακινούνται και οι επιχειρήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως «πληττόμενες» όπως επίσης και οι εργαζόμενοι που τίθενται σε καθεστώς αναστολής σύμβασης.

- Διαφήμιση -

Όλοι οι υπόλοιποι ενοικιαστές υποχρεούνται να καταβάλουν στο ακέραιο το ενοίκιο τους.

Οι ιδιοκτήτες που εκμισθώνουν ακίνητά τους στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα λάβουν από τον χρηματικη αποζημίωση ίση με το 80% του συμφωνημένου μισθώματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021, Επιπλέον, στα νομικά πρόσωπα που εκμισθώνουν ακίνητα στις επιχειρήσεις αυτές θα καταβληθεί αποζημίωση από το κράτος ίση με το 60% του μηνιαίου μισθώματος τόσο για το μήνα Ιανουάριο όσο και για το μήνα Φεβρουάριο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.