Συγχαρητήρια από τον Π.Κοτρώνη στον αντιδήμαρχο Γ.Νυκτοπάτη

364
Κοτρώνη
- Διαφήμιση -

Φαίνεται ότι ο “πολιτικός πολιτισμός” υπάρχει ακόμη…

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων δημοτικών συμβουλίων, είτε σε τηλεοπτικά παράθυρα, είτε μέσω των social media, οι πολίτες παρακολουθούν δυσάρεστες εικόνες ακραίων αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων ανάμεσα στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στους εμπλεκόμενους με την πολιτική γενικότερα.

- Διαφήμιση -

Στην προκειμένη περίπτωση με ικανοποίηση διαβάσαμε την ανάρτηση του μέλους του Μέρα25 Σερρών και πρώην αυτοδιοικητικού Παναγιώτη Κοτρώνη, ο οποίος συγχαίρει δημόσια τον αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Νυκτοπάτη, για την άμεση απάντηση σε ερωτήματα που έθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Κοτρώνη:
Οφείλω να απονείμω δημόσια τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Νυχτοπάτη και στους υπαλλήλους του δήμου Κούγια Ελένη, Βαδιάκα Πολυχρόνη και Μαδεμλή Ελένη για την άμεση απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα στην Υπηρεσία ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις απαντήσεις, σημασία έχει ότι πήρα απαντήσεις.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.