Στην τελική ευθεία η δωρεά του Δ.Σερρών προς το Νοσοκομείο – Βίντεο

Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ευχαριστήρια επιστολή Στην τελική θέσεις ιατρών δωρεά αναισθησιολόγοι του Δ.Σερρών ευθεία Καταγγελίες Νοσοκομείο Γενικού Νοσοκομείου Φυσιολατρικός Σύλλογος Σερρών Γεράσιμος Λάγιος Αραμπατζή Νοσοκομείο Σερρών νοσοκομείο Σερρών ωραρίου ενημέρωσης Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών
- Διαφήμιση -

Στις 30 Δεκεμβρίου 2020 είχε υπογραφεί  η σύμβαση ανάμεσα στο Δ.Σερρών και την ανάδοχο εταιρεία για την υλοποίηση της δωρεάς που ενέκρινε με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Αναφορικά με την εξέλιξη της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε πως το θέμα έχει ολοκληρωθεί από πλευράς Δήμου.

- Διαφήμιση -

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Λίλης Κυριάκος μιλώντας στο serrespost.gr, δήλωσε πως η εταιρεία BIOMED θα παραδώσει τα κρεβάτια μέχρι τέλη Ιανουαρίου, μαζί με έναν αναπνευστήρα και ένα μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, οπότε μια επιπλέον κλίνη μπορεί να λειτουργήσει στο Νοσοκομείο, ενώ ο υπόλοιπος εξοπλισμός εντατικής θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο έως το τέλος του Φεβρουαρίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.