Tα συγχαρητήρια Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά στον Τζο Μπάιντεν

συγχαρητήριά
- Διαφήμιση -

Τα συγχαρητήριά τους, έστειλαν οι πολιτικοί αρχηγοί από την Ελλάδα στον νέο Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την ορκωμοσία του.

Από τους πρώτους ηγέτες που έσπευσαν να ευχηθούν στον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την ανάληψη των καθηκόντων του ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του τόσο στον Τζο Μπάιντεν όσο και στην Καμάλα Χάρις σημειώνοντας ότι η Ελλάδα προσβλέπει σε ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δυο χωρών.

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Με μια αίσθηση ανανεωμένης αισιοδοξίας, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών και της φιλίας μεταξύ των δύο εθνών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το δικό του μήνυμα για την ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική πολιτική ανοίγει σήμερα, μετά από μια περίοδο αγώνων ενάντια σε κοινωνικές, φυλετικές ανισότητες και ανισότητες μεταξύ των φύλων», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter προς τον νέο πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Τις θερμές ευχές της στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις έστειλε η Φώφη Γεννηματά μέσω social media.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ευχήθηκε καλή θητεία και στους δύο, σχολιάζοντας ότι νίκησε η Δημοκρατία. Εξέφρασε δε την ελπίδα για νέα σελίδα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.