Οι Σερραίοι βουλευτές καταδικάζουν την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Φ.Αραμπατζή

344
επίθεση
- Διαφήμιση -

Ο Υπουργός Κ.Καραμανλής και οι Βουλευτές κύριοι Χατζηβασιλείου, Αβραμάκης και Μπούμπας εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την σημερινή επίθεση στο πολιτικό γραφείο της ΥφΑΑΤ Φ.Αραμπατζή στις Σέρρες.

Κώστας Καραμανλής – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών:
Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της Βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου.
Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται

- Διαφήμιση -

Τάσος Χατζηβασιλείου – Βουλευτής ΝΔ/ Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ:
Η δημοκρατία δεν φοβάται. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Οι επιθέσεις σε γραφεία συναδέλφων βουλευτών μας βρίσκουν ΟΛΟΥΣ απέναντι.

Λευτέρης Αβραμάκης – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών:
«Η επίθεση που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο γραφείο της Βουλεύτριας και Υφυπουργού Αλιευτικής Πολιτικής, Φωτεινής Αραμπατζή, αποτελεί αδιαμφισβήτητα πράξη καταδικαστέα, που τίποτα δεν έχει να προσφέρει στους κοινωνικούς αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη, στο κοινωνικό κίνημα κριτικής και αμφισβήτησης της εκάστοτε εξουσίας. Αντιθέτως, αναπαράγει έτσι έναν κύκλο μίσους και βίας, τον οποίο το σύνολο της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης αγωνίζεται να κλείσει οριστικά. Ο αγώνας για μια άλλη κοινωνία δεν είναι αγώνας μίσους, δεν είναι αγώνας βίας, δεν γίνεται τη νύχτα, δεν γίνεται ανώνυμα. Ο αγώνας αυτός γίνεται επώνυμα και στηρίζεται στην πειθώ, στη δύναμη του επιχειρήματος, στην συσπείρωση κοινωνικών στρωμάτων γύρω από ιδέες. Είναι μια διαδικασία που εμπνέει ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας και φέρνει στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου τα αιτήματά τους, τρέποντας τα σε πολιτικά επίδικα. Τότε μόνο είναι εφικτές οι αλλαγές στην κοινωνία, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Η βία, οι απειλές, οι επιθέσεις σε βάρος πολιτικών προσώπων δεν συνδράμουν σε αυτή την κατεύθυνση. Αντιθέτως, βάζουν προσκόμματα και αποπροσανατολίζουν, δηλητηριάζουν το κοινωνικό ακροατήριο. Εμείς, οι δημοκράτισσες και οι δημοκράτες δεν μπορούμε παρά να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτές τις καταστροφικές πρακτικές. Οι πολιτικοί δημοκρατικοί αγώνες είναι για εμάς, αδιαπραγμάτευτα, μια διαδικασία δημιουργίας που κινείται απαρέγκλιτα στο πεδίο των αξιών και του οράματος για μια καλύτερη κοινωνία.»

Κωνσταντίνος Μπούμπας – Βουλευτής Ελληνική Λύση Σερρών:
H βία ως φαινόμενο ψυχοσωματικού καταναγκασμού διασπείρει φόβο και καταστροφή!! H Δημοκρατία βιάζεται και η Ελευθερία κατακρεουργείται!! H βίαιη επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτού Ν.Σερρών κ.Φωτεινής Αραμπατζή είναι πράξη εκφοβισμού και απειλής στην κοινωνία! Eίναι άκρως καταδικαστέα καθώς εκκολάπτει σύνδρομο μίσους και φθόνου απέναντι στο λαϊκό αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας! «Όπου βία πάρεστι ουδέν ισχύει νόμος» (Μένανδρος 4ος αιώνας π.Χ. Αρχαίος Έλληνας ποιητής )

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.