Κυριακή Μηλίγκα: Είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση των μέτρων

168
αγορά Μηλίγκα
- Διαφήμιση -

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Σερρών Κυριακή Μηλίγκα αναφορικά με την αυριανή επανεκκίνηση του λιανεμπορίου:

Συνάδελφοι,
Από αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το λιανεμπόριο θα αρχίσει πάλι να λειτουργεί με την κοινωνία και την Πολιτεία από πάνω του και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.
Πρέπει οι επιχειρήσεις να τηρήσουν ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

- Διαφήμιση -

• ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ από τον υπεύθυνο του καταστήματος του μέγιστου πληθυσμού πελατών που μπορεί να εισέλθει εντός του καταστήματος καθώς και το εμβαδόν του καταστήματος.
• Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως). Και αυτό το μέτρο ισχύει πλέον οριζόντια και για όλο το λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων).

Καταναλωτές, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες, οφείλουν να συνεργαστούν αρμονικά τηρώντας απόλυτα τις υγειονομικές προφυλάξεις, γιατί πάνω από οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα είναι η υγεία.
Καλή αρχή, καλή δύναμη και καλές δουλείες

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Κυριακή Μηλίγκα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.