Σέρρες: Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός των υγειονομικών – Από αύριο οι άνω των 85

225
εμβολιασμός
- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, σύμφωνα με ανάρτηση του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, Παναγιώτη Πεγίδη.

Αύριο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ξεκινά στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών.

- Διαφήμιση -

Πληροφορίες και αιτήσεις για εμβολιασμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://emvolio.gov.gr/

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που η θεματική Υγείας του ΣΥΡΙΖΑΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΩΝ με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στους υπερήλικες, και τον αισθητά μειωμένο αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στο νομό Σερρών ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διεξαγωγή των εμβολίων καθώς όπως αναφέρει στις Σέρρες λειτουργούν μόνο 2 εμβολιαστικά κέντρα από τα 23 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί (Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου), θέτοντας το εύλογο ερώτημα του πως θα μετακινηθούν οι υπερήλικες από τα μακρινά χωριά των Σερρών (50 χμ απόσταση) για να εμβολιαστούν.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.