Αιτήσεις μικρών ελαιοκαλλιεργητών και ελαιοτριβέων για χρηματοδότηση 10.000 -12.000 ευρώ μέσω του ARTOLIO

321
λαδοελιές ARTOLIO
- Διαφήμιση -

Είστε ελαιοκαλλιεργητής με τουλάχιστον 10 στρέμματα ξηρικού ελαιώνα ή κάτοχος ελαιοτριβείου μικρού έως μεσαίου μεγέθους στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Ιορδανία, την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γαλλία ή την Ισπανία; Είστε πρόθυμοι να αυξήσετε την απόδοση και την ποιότητα του ελαιολάδου, τον τρόπο διαχείρισης της επιχείρησής σας, την εμπορία του λαδιού σας και να αυξήσετε το κέρδος σας;

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση τώρα για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που ξεκίνησε από το διακρατικό έργο ARTOLIO και να λάβετε οικονομική υποστήριξη για την αγορά συστημάτων άρδευσης και λίπανσης, μηχανημάτων παρακολούθησης όπως αισθητήρες θερμοκρασίας, αισθητήρες ποιότητας λαδιού, εξοπλισμό απόδοσης ελαιοτριβείου και για βελτίωση της διαχείρισης, των επιχειρηματικών διαδικασιών και των διαδικασιών λήψης αποφάσεων.

- Διαφήμιση -

Στόχος: 62 επιχορηγήσεις αξίας 10.000 – 12.000 ευρώ η καθεμία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλήση, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση, στείλτε ένα e-mail στη Giora Ben-Ari (giora@agri.gov.il) από τον Οργανισμό Γεωργικής Έρευνας του Ισραήλ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.