Δωροεπιταγές με κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας HRS

63
κινητής τηλεφωνίας
- Διαφήμιση -

Δωροεπιταγές για τα super market ΚΑΝΤΖΑΣ, με κάθε νέα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ και η HRS.

Επιθυμώντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ, πέρα από το γεγονός ότι παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή, φροντίζει και για τις καλύτερες τιμές ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ, για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση ανεξάρτητα από το εάν κανείς είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο της.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με την HRS, προσφέρει μια δωροεπιταγή 30€ για τα super market ΚΑΝΤΖΑΣ, με κάθε νέα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, έως τις 31 Ιανουαρίου.

- Διαφήμιση -

Ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πακέτα της HRS και επωφεληθείτε από την προσφορά καλώντας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 το πρωί με 2:30 το μεσημέρι, στο 2321 600 848.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.