Συνάντηση Χρ.Παπαστεργίου με Σερραίους επαγγελματίες για το πρόγραμμα “Διέξοδος”

510
Παπαστεργίου ΟΕΒΕΣΣ
- Διαφήμιση -

Συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» κ.Χρήστο Παπαστεργίου είχαν χθες Σάββατο, οι επαγγελματίες των Σερρών, προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον θέμα σε σχέση με τον διαμοιρασμό, από πλευράς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των κονδυλίων του προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης μέσω ΕΣΠΑ, στο σύνολο των αιτούντων μικρών και πολύ μικρών επιχειρηματιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ.Παπαστεργίου, ο οποίος αφουγκραζόμενος την αγανάκτηση και την αγωνία των επαγγελματιών των Σερρών, ως προς την ανισοκατανομή των κονδυλίων του προγράμματος “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” θέλησε να ξεκινήσει έναν εποικοδομητικό διάλογο, για την εξεύρεση λύσεων και την κατάθεση προτάσεων σε σχέση με την περαιτέρω διαχείριση της υπόθεσης.

- Διαφήμιση -

Μεταξύ άλλων, αυτά που ειπώθηκαν από τον κ.Παπαστεργίου ήταν η αρχική αντίθεση που είχε εκφράσει η παράταξη του, στον Περιφερειάρχη κ.Απόστολο Τζιτζικώστα, όσον αφορά στον τρόπο διάθεσης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, καταθέτοντας μάλιστα και επίσημη σχετική ένσταση, όπου αναφερόταν η ανησυχία για τον παραγκωνισμό των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη “Πράξεις για τη Μακεδονία”

Από την πλευρά τους οι Σερραίοι επαγγελματίες θέλησαν να μάθουν γιατί δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη η επίσημη αναλυτική λίστα, όπου αναφέρονται κατά όνομα και κατά κλάδο τα χρήματα που θα εισπράξουν οι σερραϊκές επιχειρήσεις, κάτι που με επίσημη επιστολή προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια των Σερρών αιτήθηκαν οι επαγγελματίες μέσω της ΟΕΒΕΣΣ, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τον Χρήστο Παπαστεργίου τη συμβολή του για την επίσπευση της δημοσιοποίησης της εν λόγω λίστας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.