Δ.Σερρών: 4η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για τις μαθησιακές δυσκολίες

Δήμος Σερρών μαθησιακές δυσκολίες
- Διαφήμιση -

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σας καλεί να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 13-1-2021 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως τον Μάϊο του 2021, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

- Διαφήμιση -

Το θέμα της 4ης Συνάντησης την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 είναι: «Μαθησιακές Δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας(ΔΕΠ-Υ) Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

Εισηγητές είναι:
-ο κ.Κωνσταντίνος Καλανιώτης, Λογοπεδικός – Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ
-η κ.Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος Msc Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ

Συντονισμός/ Σχολιασμός: κ.Ντορέττα Αστέρη, Εκπαιδευτικός – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση της Ακαδημιών Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ
Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε εδώ
Για να πληροφορηθείτε για το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων πατήστε εδώ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.