Η ΟΕΒΕΣΣ ζητά από την ΠΚΜ τη λίστα των σερραϊκών επιχειρήσεων που εντάχθηκαν στο “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” – Βίντεο

495
ΟΕΒΕΣΣ
- Διαφήμιση -

Με επιστολή που αποστέλλουν σήμερα (5/1/2021) ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κο Παναγιώτη Σπυρόπουλο και προς το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης -Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ), ζητούν για την Π.Ε. Σερρών την αναλυτική κοινοποίηση των αποτελεσμάτων εντάξεων/ απορρίψεων του προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία», κατά τα πρότυπα των αποτελεσμάτων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν και από άλλες Περιφέρειες όπως της Θεσσαλίας.

Η αναζήτηση των παραπάνω στοιχείων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική για την Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαρύτατα από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς θα παράσχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για την πορεία των όποιων ενδεχόμενων περαιτέρω κινήσεων εκ μέρους της ΟΕΒΕΣΣ, σε σχέση με την κατανομή και διάθεση του κονδυλίου από το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία».

- Διαφήμιση -

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή της ΟΕΒΕΣΣ

Για το θέμα μίλησε στο serrespost.gr ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.