Δήλωση Γ. Τρέντσιου για το πρόγραμμα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” της ΠΚΜ

181
ΔΙΕΞΟΔΟΣ
- Διαφήμιση -

Γραπτή δήλωση του Γιώργου Τρέντσιου – Μέλους της Περιφερειακής Παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία” για το πρόγραμμα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” της ΠΚΜ.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ το πρόγραμμα. “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” της ΠΚΜ για τις μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις

- Διαφήμιση -

  • Όσο διοικούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας άνθρωποι που τη θεωρούν “τσιφλίκι” τους, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά & χειρότερα. Ανεπάρκεια & αδιαφορία της διοίκησης για τους πολίτες της περιφέρειας & πολύ περισσότερο για την περιφερειακή ενότητα των Σερρών.
  • Συγκεκριμένα, όσον αφορά το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα χρήματα δεν ήταν αρκετά εξ’ αρχής. Βέβαια, ακόμα & αυτά που υπήρξαν δεν αξιοποιήθηκαν & δεν κατανεμήθηκαν όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να ευνοούνται οι μεγάλοι. Θα μπορούσε πολύ απλά να γίνει κατηγοριοποίηση των επιχειρήσεων, ώστε να ωφεληθούν & οι πιο μικροί.
  • Όπως προκύπτει απ’ την ανακοίνωση των δικαιούχων, τα χρήματα που δίνονται στο νομό Σερρών είναι αμελητέα σε σχέση με των αριθμών των επαγγελματιών. Δε θα αποτελέσει έκπληξη αν το επόμενο διάστημα ακολουθήσει “πανδημία” κλεισίματος καταστημάτων στον νομό μας.
  • Ο επικεφαλής της παράταξης Πράξεις για τη Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου με ερώτηση του, επισήμανε τα προβλήματα & έθεσε μία σειρά από ερωτήματα ήδη από τον Σεπτέμβριο.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.