Το μήνυμα του Δημάρχου Αμφίπολης για το νέο έτος

158
Ευχές πρωτοχρονιάτικο μήνυμα δημάρχου αμφίπολης
- Διαφήμιση -

Εύχομαι σε όλες και σε όλους Kαλή Χρόνια, με υγεία και ευτυχία. Με αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει όμορφες στιγμές για κάθε συνάνθρωπό μας, για κάθε οικογένεια.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών. Ωστόσο, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χαρισιάδη Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαδόπουλο Ιορδάνη, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Πατσιά Ελένη, τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης – Άρδευσης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουτούζογλου Αντώνιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Βίτσιο Δήμο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσάρα Χαρίτων, του συνεργάτες μου Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μπαχαρόπουλο Μπαχάρη και Χατζηδάφνη Κατερίνα, την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Καλακίδα Σωτηρία, αλλά και τους Διευθυντές, τους Προϊστάμενους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου που καθημερινά συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας.

- Διαφήμιση -

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία υπήρξατε παράδειγμα όχι μόνο για τον Δήμο Αμφίπολης αλλά και για όλο τον Νομό, καθώς προβάλλοντας ατομική και συλλογική ευθύνη βγήκαμε σχεδόν αλώβητοι από αυτήν την υγειονομική κρίση. Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2021!

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης
Στέργιος Φραστανλής

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.