Υπεγράφη η σύμβαση για τη δωρεά του Δ.Σερρών προς το Νοσοκομείο – Βίντεο

Υπεγράφη η σύμβαση
- Διαφήμιση -

Υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στο Δ.Σερρών και την ανάδοχο εταιρεία και μπαίνει στην τελική ευθεία η υλοποίηση της δωρεάς που ενέκρινε με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Σερρών, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης τόνισε ότι η στήριξη προς το Νοσοκομείο πρέπει να είναι διαρκής ενώ εξήρε την προσπάθεια της Διοίκησης και των Υγειονομικών, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη όλων των Σερραίων για την προσφορά των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Φαρμάκης ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το 2020 ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά ο Άγιος Βασίλης ήταν καλός μαζί μας“, αναφερόμενος συνολικά στις δωρεές και στα προγραμματισμένα έργα αναβάθμισης που θα γίνουν στο Νοσοκομείο Σερρών.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Λίλης Κυριάκος δήλωσε χαρούμενος που η εταιρεία BIOMED συμμετέχει στο έργο και δήλωσε πως η παράδοση του υλικού θα γίνει άμεσα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.