Τα μέλη του ΔΣ της Τοπικής Κοινότητας Σερρών στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου

280
Τοπική Κοινότητα Σερρών
- Διαφήμιση -

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Σερρών, με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζει, νιώθοντας τις ανάγκες των Ιδρυμάτων αλλά και των μικρών παιδιών του Δήμου μας και επίσης, ακολουθώντας τις προτροπές του Δημάρχου Σερραίων Αλέξανδρου Χρυσάφη, επισκέφτηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και  προσέφεραν παιχνίδια και δώρα στα μικρά παιδιά που ασθενούν αυτές τις μέρες…

Η χαρά όλων ήταν πολύ μεγάλη που μπορέσαν να προσφέρουν στα μικρά παιδιά, έστω και αυτά τα ελάχιστα, και να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη τους και την ευτυχία και τη ζεστασιά στην ψυχή τους….

- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Κοινότητας Σερρών τόνισαν: “Σκοπός μας είναι να στηρίζουμε τις ανάγκες και το αξιόλογο έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο του Νομού μας, καθώς και να επαινούμε τις ατέρμονες προσπάθειες της Διοίκησης, καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού…”

Παρόντες στη μικρή αυτή προσφορά, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Αφροδίτη Σταμπουλή, καθώς και άλλα μέλη του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σερρών, Γιώργος Ρίζος μετέφερε την ευχή όλων για γρήγορη ανάρρωση των μικρών παιδιών που βρίσκονται στην παιδιατρική κλινική, ενώ εξήρε τη συγκινητική προσπάθεια όλου του προσωπικό του νοσοκομείου μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.