Ολοκληρώθηκε σε χρόνους ασύλληπτους, στο μέγιστο Πανελλαδικά επιλέξιμο προϋπολογισμό η πρόταση της Διοίκησης του Γ.Ν. Σερρών στο ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ
- Διαφήμιση -

Γράφει ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλή, Ιωάννης Χατζόπουλος.

Για όσους δεν πιστεύουν στο «θαύμα» των Χριστουγέννων…
Ολοκληρώθηκε σε χρόνους ασύλληπτους και μοναδικούς στα χρονικά και στο μέγιστο Πανελλαδικά επιλέξιμο προϋπολογισμό η πρόταση της Διοίκησης του Γ.Ν. Σερρών στο ΕΣΠΑ.

- Διαφήμιση -

Την Πέμπτη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε η υποβολή της πρότασης και σήμερα λίγες μόνο μέρες μετά δημοσιεύτηκε και επίσημα η ένταξη του έργου εξασφαλίζοντας και επίσημα 5.450.000,00 ευρώ από Ευρωπαικούς Πόρους ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας.
Όλοι όσοι ασχολούμαστε με έργα , επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα καταλάβουν την αξία του “θαύματος”!

Μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο πανδημίας συνεργαστήκαμε όλοι μεθοδικά , ξεπερνώντας τους εαυτούς μας πολλές φορές, στην προσπάθεια διεκδίκησης και εξασφάλιση του μέγιστου μάλιστα ποσού του προγράμματος των 5.450.000,00 ευρώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργού Κώστα Καραμανλή ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές του Γ.Ν. Σερρών μειώνοντας παράλληλα και ένα πολύ σοβαρό κοστοβόρο ετήσιο παράγοντα για τον προϋπολογισμό του ιδρύματος. Από την εφαρμογή των παρεμβάσεων η συνολική εξοικονομούμενη πρωτογενής ενέργεια διαμορφώνεται σε 1.660.738,00 ΚWh /έτος, η μείωση εκπομπών αερίων δε θερμοκηπίου διαμορφώνεται σε 422,04 tn/έτος και η αντίστοιχη μείωση του λειτουργικού κόστους του Νοσοκομείου ανέρχεται σε 45%. η οποία οικονομικά αποτυπωμένη οδηγεί σε εξοικονόμηση χρημάτων της τάξης ΆΝΩ των 500.000,00€ ετησίως.

Από την πλευρά μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμερίστηκαν, «πορώθηκαν» και έτρεξαν για κάτι που πριν λίγους μόνο μήνες θεωρούνταν ακατόρθωτο.
Πιστοί στη Πρώτη Γραμμή να μιλάμε με έργο έμεινε στο σκοτάδι όλος αυτός ο καθημερινός σχεδόν αγώνας δρόμου για την πλήρη ωρίμανση της πρότασης. Σήμερα όμως πραγματικά ζούμε κάτι μοναδικό. Την μαγεία της ικανοποίησης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.